Gastgezin

Wij gaan op zoek naar enkele gastgezinnen voor enkele van onze teefjes. Bij intresse mag je mij mailen of bellen.


Gastgezin wat houd dat in?

Om al onze honden al de liefde,aandacht te geven die ze verdienen,gaan wij op zoek naar een gastgezin. Meestal plaatsen we onze honden in een gastgezin als ze 2 jaar zijn zodat we hier al hun testen hebben kunnen doen en shows die we willen doen. Maar soms ook wel pups en juniors. Wij willen dan ook graag in deze lijnen blijven fokken daarom vinden we een gastgezin een fijne keuze.

* Jullie willen al heel graag een hond om in jullie familie op te nemen. Jullie moeten er natuurlijk wel rekening mee houden dat ze nog terug naar ons moeten komen om een nestje te krijgen.

* Het gastgezin hebben wij het liefste in belgie wonen, liefst niet te ver van onze streek, omdat er als het teefje loops is er progestoron geprikt moet worden,de dekking die moet gebeuren,de bevalling die plaats neemt. Of er moet in samenspraak met het nieuwe gezin een regeling zijn om de afstanden te doen, en dat zien te zitten. Zou eventueel ook bij jullie dierenarts mogen gebeuren de progesteron als ik daar met in contact sta

* Voor een reu mag dit iets verder zijn omdat hij ook niet zo vaak moet komen en we precies weten welke de dag de dekking gaat plaats vinden.

*De kosten ivm het fokken, zijn uiteraard voor de fokker.

* Het gastgezin zal voor de beste voeding (de voeding die ook wij geven zodat de pups de voeding die ze via de melk krijgen dezelde is die wij later verder zetten),verzorging ( trimmer) en dierenarts kosten zorgen(jaarlijkse entingen-ontworming). de kosten die niet gelinkt zijn aan ons fokprogramma zijn voor het gastgezin.

* Wij blijven samen in contact staan zodat ik ook op de hoogte blijf van en met de gezondheid van de hond. Het vertrouwen moet er natuurlijk zijn daarom zoeken wij naar de beste huisjes voor onze honden.

* Teef of reu die we beschikbaar stellen mogen niet gecastreerd worden zonder overleg met ons, de hond mag niet gebruikt worden voor andere dekkingen zonder mijn weten,of een nestje krijgen.

* Jullie betalen geen aankoopprijs, jullie krijgen de hond (wordt contract van gemaakt dat jullie mede eigenaar zijn) maar hij blijft op onze naam staan zolang hij of zij een nestje moet krijgen of nog moet dekken. Zodra dit niet meer het geval is worden de papieren allemaal op jullie naam gezet, dog id komt meteen op jullie naam.

*De hond blijft zijn leven lang van jullie de fokker zal deze niet terug eisen(staat in contract) enkel wij merken dat de hond niet word verzorgd,benhandeld zoals het hoort.

*De hond mag niet geplaatst worden, komt altijd weer naar de fokker toe moesten er problemen zich voordoen.

* Wij verwachten van de nieuwe baasje dat ze 200 procent voor hun nieuwe lid van de familie gaan, ze met de beste zorg en liefde behandelen.

Hoe beginnen wij hieraan:

*Jullie nemen contact met ons op, jullie krijgen via mail een aanvraag toegestuurd waarin we naar jullie levensstijl en gezinssituatie vragen.

*Daarna nodigen wij jullie uit voor een kennismaking met ons en nadien met onze hond

*We nemen dat allemaal mee en kunnen we alles even bekijken jullie situatie, hoe ons gevoel was, wat de hond zijn gevoel was, wat jullie vonden.

* Als alles goed is verlopen en wij en jullie voelen ons hier goed in kunnen wij weer samen komen en alles beginnen opstarten voor jullie en jullie trouwe vriend.

Vinden jullie jezelf hier tot aan gesproken aarzel dan niet om ons te contacteren.

groetjes valerie

Gastgezin
Gastgezin