Huisregels

* Als je in de ochtend een afspraak hebt is het aangeraden je vriendje pas na het trimmen,wassen,verzorgen hun eten te geven zo hoeven ze niet met een volle maag op de tafel te staan.

* Het is fijn als je eerst je hond zijn behoefte laat doen alvorens ze naar hun trimbeurt komen,het is niet leuk als ze gedurende de trimbeurt moeten ophouden al kan er natuurlijk altijd wel eens een ongelukje zijn.

* Als je hond zou durven uithalen of bijten gelieve dit op voorhand te melden zodat we het zo aangenaam mogelijk voor beide houden.

*Heeft je hond een medische aandoening kan dit aan de telefoon vermeld worden zo zien we dat deze als laatste kan gedaan worden ivm andere honden,extra tijd hiervoor en het nadien ontsmetten,reiningen van heel ons salon.

* Probeer je hond zelf vlooi en parasiet vrij te houden? Moest hier toch een geval zijn van vlooien wordt er 50 euro extra gevraagd dit omdat alles moet gereinigd worden en ik de andere afspraken moet annuleren.

* Als u een afspraak moet annuleren gelieve dit binnen de 48 uren te doen.

*Het uur van afspraak nakomen is voor ons wel heel belangrijk,moest er een reden zijn dat je u hond vroeger/later brengt/ophaalt is dit geen probleem als we dit op voorhand weten.

Huisregels