Onze Australian shepherd roedel

Ieder heeft zijn plaatsje, ieder kent zijn taak, het is zo mooi te zien hoe ze allemaal zo apart zijn, zo slim, maar toch hetzelfde ras zijn. Voor ons zijn onze honden echt een ontspanning als we gaan wandelen of naar zee rijden, ze gewoon bij je zijn,ze zijn altijd zo opgewekt dat je zo al je zorgen vergeet.

Onze honden leven zowel binnen als buiten, wij hebben een hele grote ruimte waar ze lekker kunnen spelen.Niet al onze honden leven thuis, wel in leuke gastgezinnen waar ze de aandacht voor hun alleen hebben. Daar dat we af en toe een nestje hebben, proberen we naar de ideale gezinshond te streven met een aangenaam karakter! Gezondheid en karakter staan bij ons vooraan.

Er wordt eerst zorgvuldig bekeken voor we met een combinatie fokken, zodat we weten dan er uit een stabiele combinatie pups worden geboren,wij fokken enkel met show lijnen.Werklijnen zijn niet voor ieder weggelegd en zodat ik al vertelde willen wij echt voor een fijne gezinshond gaan. Onze honden worden ook eerst getest op erfelijke ziekten, genetische testen, heupen en ellebogen voor we beslissen dat we er een nestje mee gaan fokken! Zodat we proberen zeker te zijn van een goede,gezonde combinatie te fokken!

Sommige van onze honden zijn ntb (=Natural Bob Tail) of langstaartig. Afhankelijk van de combinatie hebben we nbt of/en lange staartjes in het nest.Onze pupjes worden in huiselijke kring opgevoed, socialisatie is dan ook een belangrijk punt, de andere honden, de kinderen, grasmaaier... ook als ze hun spuitjes hebben gekregen kunnen ze buiten op verkenning gaan, zo leren ze alle geluiden ontdekken, het gras onder hun voetjes.

Onze pups krijgen een Sint Hubertus stamboom samen met een dna certificaat. We willen de kleintjes een goede start meegeven van in het begin zodat het nieuwe baasje al met een tof pupje kan beginnen🐶🐶

Kijk bij Australian shepherd teefjes en reutjes om onze roedel te leren kennen.