Wij & onze Australische herders

Wij zijn Stefan en Valerie Michiels.

Wij wonen in de rustige kempen, samen met de dochter Tille en onze roedel honden.

Hoe het allemaal begon: Al van kleins af was ik bezeten door honden, iedereen in de familie had een hond(en). Op woensdag en zondag gingen we naar de hondenschool samen met mijn grootouders, dat was altijd zo leuk en telkens onze hond die iets nieuw kon, daar praten we de hele avond over!

Dan komt er een leeftijd dat je alleen gaat wonen,en je eindelijk een hond kan zoeken die echt bij je past, en de zoektocht naar de geschikte hond kan beginnen!

Al snel wisten we wat we wilden, een hond niet te groot,maar ook geen kleintje, eentje die toch wel wat energie had en een goed karakter moet hebben!

Hier en daar wat rondgehoord bij vrienden, en iemand daarvan vertelde over de australian shepherd , we zijn dan bij de mensen langs geweest waar we alle info en beschrijving van het ras te horen kregen, en natuurlijk waren de Aussies aanwezig, hoe gezellig, knuffelen,spelen en gek doen hun van de mooiste kan laten zien, daar zijn ze erg goed in!

We waren meteen verkocht, hoe deze fokker het ras beschreef paste perfect bij ons, De australische herder.

Hij zei ons dat er nog 1 meisje een leuk thuisje zocht,dus ik al blij,had zelf de voorkeur voor een teefje maar dat was maar bijzaak, de kleur was ook niet het belangrijkste wel de gezondheid, maar dan kwam hij daar toe met haar😍😍

Daar was ze dan onze mooie Australische herder pup Luna een red merle teefje, die meteen je hart liet smelten met van die mooie lieve oogjes je aan te staren!

Dat was meteen liefde, de klik was er echt meteen! Zo is onze passie begonnen voor dit schitterende ras! En na een tijdje dachten we misschien is het wel fijn voor een vriendje of vriendinnetje voor luna, na een tijdje op de wachtlijst te staan konden we onze 2de aussie verwelkomen!

Zo zijn we nu uitgegroeid tot onze prachtige roedel Australische Herders met allemaal verschillende karaktertrekjes, ondeugende ogen... en 1 voor 1 zo speciaal!

Ze vinden het heerlijk om lekker in de bossen gaan te rennen,gaan spelen op het strand!

Na een tijdje de lijnen te hebben bestudeerd wisten wij welke richting we uit moesten, we zijn ons gaan verdiepen in de showlijnen.

Showlijnen is niet dat deze honden niet graag in de sport of gehoorzaamheid gaan, ze willen ook heel graag voor en met je werken. maar showlijnen zijn toch nog wat anders dan werklijnen.

In onze roedel hebben we dus enkel showlijnen, we zijn dan ook trots op welke resultaten ze ooit al hebben behaald, we zijn dan ook fier dat we zulke kansen hebben gekregen om dit waar te maken.

Dit is voor mij een droom die is uitgekomen, dag en nacht bij men trouwe viervoeters, wat wil je nog meer in je leven.

Kortom ik kan mij geen beter ras indenken! Eens een aussie altijd een aussie!

Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons

Wenst u meer informatie?

Contacteer ons