Onze werking

Hoe beginnen we

Je kan ons contacteren via ons email adres en telefoonnummer zo kunnen we elkaar al wat leren kennen, als jullie interesse hebben voor een australische herder pup van bij ons dan sturen we een aanvraagformuliertje door dan hebben wij al wat meer informatie over jullie.

Dan bekijken we dit alles en komen we bij de volgende stap onze wacht/reservatielijsten.

Wij werken met reservatie lijsten dat is voor iedereen wat overzichtelijker.

Wij maken dan een fiche aan voor jullie, we noteren alles printen jullie aanvraagformulier af en maken een bundeltje ervan.

Zoals jullie weten is dit niet alles op kleur kiezen, bij ons gaat het in eerste instantie over en voor de gezondheid en karakter. Wij houden rekening met jullie voorkeuren in de mate van het mogelijke.

Als onze pupjes geboren zijn en de mams en haar kroost stellen het goed dan brengen we iedereen op de hoogte, nemen we de beslissing dat jullie in aanmerking komen voor een pup,en jullie er voor willen gaan,vragen wij een reservatiekostje van 300 euro.

Wij houden iedereen op de hoogte vanaf onze pupjes geboren zijn en mams en kroost het goed stellen. Wij geven jullie wekelijks een update, foto's en filmpjes, zodat jullie helemaal betrokken zijn in de groei en opvoeding van onze kleintjes.

Op 6 weekjes krijgen ze hun eerste prikjes worden ze gechipt en dna genomen.

Als dit allen is gebeurd houden wij een bezoekdag of livestream voor onze toekomstige eigenaren.

Livestream wordt ook wel eens gedaan als we merken bij een teefje dat ze onrustig is of wordt van de drukte.,Zo krijgen jullie informatie,advies en hoe alles verder gaat.

We vragen dan ook voor je eventuele vragen op papier te noteren want eens je hier bent vergeet je gewoon alles door al die puppy liefde.

Op 8 weekjes als de pups het goed doen mogen ze de nieuwe wereld gaan ontdekken bij hun nieuwe baasjes.

Ze krijgen van ons een puppypakket, paspoort, de nodige documenten,informatie, de stamboom wordt door kmsh bij jullie afgeleverd .

Ook krijgen ze een nestknuffel/doekje bandana of een dasje mee zodat ze de eerste dagen nog hun mams, broertjes en zusjes kunnen ruiken dat geeft hun al wat meer vertrouwen.

Wij blijven jullie bijstaan in alle levensjaren van jullie lieve viervoeter.

Ook stellen wij enkele van onze dekreuen ter beschikking,voor gepaste teefjes te dekken.